Spiritusz Tudásműhely

Spiritusz Tudásműhely

Gyereknevelés a 21. században

2022. november 02. - Spiritusz Tudásműhely

 

 

  • 60 évvel azután, hogy az emberiség képes volt atommagot hasítani és azt ipari és hadászati célra alkalmazni
  • 30 évvel azután, hogy élő embert tudott küldeni a Holdra
  • abban az évben, amikor elkezdte leírni a teljes emberi genomot

a pszichológusok egy csoportja összefogott, hogy a szórványos „partizánakciók” helyett összehangoltan kutassák az emberi boldogság feltételeit… 

Ma már jelentős, tudományos tényeken alapuló tudásunk van arról, mi szükséges, hogy elégedettek lehessünk az életünkkel, kiváló kapcsolatokat építhessünk és a lehető legtöbbet hozhassuk ki magunkból és a lehetőségeinkből. Ez felbecsülhetetlen értékű kincs! Már nem kell az ösztöneinkre, családi mintáinkra vagy esetleges élettapasztalatainkra szorítkoznunk, amikor kulcsfontosságú döntéseket hozunk…

És ez mennyivel megnyugtatóbb, amikor a gyermekeink és tanítványaink életéről van szó!

A Spiritusz Tudásműhely komplex tanfolyama megismertet mindazokkal a tudományos tényekkel, fogalmakkal és eszközökkel, amelyek birtokában nemcsak világosan érthetjük, milyen feltételek és döntések vezetnek ahhoz az élethez, amire a szívünkből vágyunk, de képesek leszünk ezeket a mindennapok helyzeteiben is alkalmazni. Sőt… ezekre a gyermekeinket is megtanítani – legyenek óvodás, iskolás vagy középiskolás korúak.

A Spiritusz Tudásműhely programja olyan szülők és pedagógusok számára készült, akik hisznek abban, hogy a nevelés a gyermekek érzelmi, gondolkodásbeli és mentális fejlesztése nélkül: KUDARC.

A program bevezető előadását ingyenesen megtekintheted itt:

https://spiritusztudasmuhely.hu/attekintes/bevezeto-eloadas-ingyenes/

A bejegyzés trackback címe:

https://spiritusztudasmuhelyofficial.blog.hu/api/trackback/id/tr5517959444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása